MT-10

https://www.yamaha-motor.eu/eu/en/motorcycles/hyper-naked/pdp/mt-10-2024/

4,2-tolline TFT-näidik sõidurežiimide valimisega

4,2-tolline värviline TFT-ekraan annab selge ülevaate masina kõigist olulistest näitajatest, mida sõiduks vaja on. Paremal juhtraual olev menüülüliti võimaldab kiirelt erinevate menüüde vahel liikuda – ning vasaku juhtraua lüliti Mode/Select muudab ükshaaval elektrooniliste juhiabisüsteemide seadeid – kuid sa võid valida kõik seaded ka korraga, kasutades 4-režiimilist YRC-d.

Brembo radiaalne peasilinder

R1-st tuletatud süsteemiga, mis kasutab kaht ujuvat 320 mm ketast ja 4 kolviga radiaalkinnitusega pidurisadulaid, pakub MT-10 tõeliselt kõrgetasemelist pidurdamiskomplekti. Uus mudel on varustatud Brembo radiaalse esipiduri peasilindriga, et saavutada veelgi täpsem tunnetus ja juhitavus ning pakkuda sulle ülimat peatumisjõudlust.

Kiirusehoidja

Hoolimata MT-10 erakordsest jõust soovid vahel ka lihtsalt lõdvestuda ja nautida vaateid. Kui sõidad kiirusel üle 50 km/h, saad lihtsalt aktiveerida tempomaadi, et keskenduda sõidu nautimisele. Samuti on see suurepärane viis kiirusepiirangutest kinnipidamiseks. 

Kiirusepiirik

Olgu tegu halva ilmaga või keerulisel käänulisel teel sõitmisega, alati võib tekkida olukord, kus on hea määrata kiirusepiirang. MT-10 tehnoloogia aitab sind Yamaha varieeruva kiirusepiirikuga (YVSL). Valige lihtsalt eelistatud maksimumkiirus, määrake see lülitiga Mode/Select ja lõdvestuge.

998 cm³ CP4-mootor

Mitte miskit ei saa võrrelda MT-10 võimsa 998 cm³ CP4 mootori tekitatava närvikõdiga. Selle crossplane-tehnoloogia võimaldab kasutada ainulaadset ebaühtlast käivitamisjärjestust, mis pakub enneolematut pöördemomenti märkimisväärse kiirenduse jaoks. Rattal on tuunitud suuremate sisselasketorudega sisendsüsteem, paagile on paigaldatud akustilised võimendusvõred, mis tekitavad gaasihoova keeramisel madala, meeldivat värinat põhjustava möirge.

Agressiivne MT disain

Kuigi MT-10 säilitab iga Yamaha Hyper Nakedi toore ja agressiivse iseloomu, keskendub disain ratta mehaanilisele ilule, eemaldatud on kõik ebavajalikud kereosad. Kompaktne kaksiksilmaga LED-esituli ja suured sissevõtutorud rõhutavad võimast ja domineerivat olemist, minimaalne eesmine üleulatuv osa kinnitab ratta brutaalset välimuset. 

APSG-gaas valitavate PWR-režiimidega

Yamaha Accelerator Position Sensor Grip (APSG) on uusim ride-by-wire-süsteem, mis pakub sulle kõige loomulikumat ja tõhusamat gaasiandmist parema juhitavuse jaoks. Gaasile reageerimist saab reguleerida PWR-süsteemiga, mis pakub sulle nelja võimsusrežiimi, alates sujuvast reageerimisest märgadel pindadel sõiduks kuni agressiivse sõiduni rajapäeval.

Titaanist väljalaskesüsteem

Kohe, kui vajutad käivitusnuppu, kuuled ja tunned ainulaadset heli, mida tekitab erituuninguga titaanist summuti. Koos tuunitud sissevõtusüsteemiga kasutab see crossplane-mootori ebaühtlast käivitamisjärjestust, mis tekitab ainulaadse summutimeloodia, et seda ei aja segi ühegi teise rattaga!

Kiirkäiguvaheti

Kiirema ja tõhusama kiirenduse jaoks on MT-10 standardvarustuses kiirkäiguvaheti. See elektrooniline süsteem võimaldab käike täisgaasiga sidurita üles lülitada ning sujuvamalt ja paremini sidurita alla lülitada.

6-teljeline IMU täieliku juhiabisüsteemide komplektiga

Väike karp peidab endas 6-teljelist inertsimõõtmisseadet (IMU), mis tunnetab kallet, ette/taha, üles/alla ja vasakule/paremale kiirendust. ECU kasutab seejärel saadud andmeid, et aktiveerida kõrgtehnoloogiliste juhiabisüsteemide paketti, kuhu kuulub veojõukontroll, libisemiskontroll (SCS), tagarattal sõitmise kontroll (LIF), mootoriga pidurdamine (EBM) ja pidurikontroll (BC), see kõik tagab, et iga sõidu jaoks oleks olemas täiuslik seadistus.

Bridgestone S22 rehvid

MT-10 on varustatud Bridgestone Battlax Hypersport S22 rehvidega, ees 120/70-ZR17 ja taga 190/55-ZR17, et veojõud ja kiirendus oleksid võimalikult tõhusad. Koos elektrooniliste juhiabisüsteemide paketiga on see Hyper Naked valmis pakkuma erakordset jõudlust.

90° rattaventiilid

Rehvirõhkude kontrollimise ja reguleerimise lihtsustamiseks on kergetel 5 kodaraga alumiiniumist 17-tollistel velgedel 90° asetusega ventiilid. See lihtsustab ka rehvide pumpamist.

Hind

16 325.00 €

Garantii 2 aastat
Mootor 4-takti, 4-silindrit, 4-klappi
Kubatuur 998cc
Jahutus Vedelik
Võimsus 166hj (122kW) @ 11500rpm
Väändemoment 112Nm @ 9000rpm
Toitesüsteem sissepritse
Ülekanne / käike kett / 6-käiku
Rehvid ees / taga 120/70R17 / 190/55R17
Pidurid ees / taga 2-ketast 320mm / ketas 220mm
Istme kõrgus 835mm
Kütusepaak 17L
Mõõdud PxLxK 2100x800x1165mm
Täiskaal 212kg

Kui ostad Yamaha, võid olla kindel, et saad suurepärase toote, mille puhul on tipptasemel kvaliteet ja usaldusväärsus standardvarustuses.

Küsi pakkumist, järelmaksu, Teid aitab müügikonsultant:

Ott Kopti         T:+372 55537333 / e-mail: ott@yamaha.ee
Lauri Lill          T:+372 5016673 / e-mail: lauri@yamaha.ee  

Kauba transport koju: https://www.yamahakeskus.ee/muuk

Erisused:

  • 4,2" TFT displei
  • Bembo esipiduripump
  • Püsikiiruse hoidja, kiiruse piiraja
  • 998cc, EU5, CP4 mootor
  • Uusim MT disain - kõikide LED tuledega
  • APSG gaas koos PWR valikutega
  • Titaaniumist väljalase
  • Quick shifter (üles ja alla)
  • 90°- all ventiilid

Kui Yamaha lasi välja esimese MT Hyper Naked-i, muutus motomaailm jäädavalt. Pöördemomendile, kiirendusele ja ülitäpsele juhitavusele keskendunud MT-seeria on alati pakkunud sõitjatele erilist emotsiooni ja põnevust.
MT-sarja kuningas nõuab absoluutset austust ja esimene asi, mis tõmbab tähelepanu, on uus kompaktne LED-esivalgustus ja uuendatud paagikuju, mis tõstavad esile järgmise põlvkonna MT-10 silmapaistva ,,mehaanilise,, ilu. Kui kuulete õhuvõtuavadest kostvat 998cc mootori madalat mürinat, teate kindlasti, et see ratas on täpselt see, mida vajate.
Kerge Deltabox šassii sisse on peidetud keerukas elektroonika, mis on loodud tagama ideaalset juhitavust. Reguleeritavate kõrgtehnoloogiliste juhiabisüsteemidega saate panna oma MT-10 käituma täpselt nii, nagu seda soovite.